En flad magnet er en type pottemagnet, der er indkapslet i en beskyttende kappe. En flad magnet er karakteriseret ved sit flade udseende, og ved kun at være magnetisk på den ene side. Flad magneter bruges til diverse holdefunktioner, og er en fleksibel pottemagnet, man kan flytte rundt på efter behov.

Der er som sagt mange formål at bruge en flad magnet til, men som alle har det tilfælles, at de bruges til diverse holdefunktioner. Har du derfor også et behov for at få udført diverse former for holdefunktioner, så kan du med fordel se nærmere på en flad magnet, der ofte er den oplagte løsning.

Husk dog at gøre en indsats for, at du finder en god forhandler af den flad magnet du køber, og at forhandlere gør brug af en god producent. Dette for at sikre dig bedst muligt, at du får den fornødne kvalitet på din flad magnet, og at du ender med et tilfredsstillende køb.

Mange gange kan det være en stor fordel ved køb af magneter, at man køber magneterne hos en forhandler, der også selv udvikler og producerer deres egne magneter. På den måde får man nemlig størst mulig ekspertise, i forhold til produktionen af den flad magnet som man ender med at købe.